Bont grind

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 70,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Bont grind, ook wel boerengrind genoemd, is een mengsel van kleine keien in verschillende kleuren, afkomstig uit Zuid-Nederland. Bont grind is een waterdoorlatende half verharding die gemakkelijk door doe-het-zelvers aangebracht kan worden.

Bont grind is een van onze populairste en voordeligste grindsoorten in ons assortiment.  Waarom bont grind zo populair is? Bont grind is voor ontzettend veel doeleinden geschikt is! Zo is het geschikt als betongrind om beton mee te maken, looppaden, opritten, als bodembedekking, drainagegrind maar ook als siergrind op de oprit etc. Kortom u kunt er alle kanten mee op!

 

Voordelen Bont grind

– Voordelig en multi inzetbaar

– Het bonte grind kan goed tegen een stootje dus is goed aan te raden voor oppervlakten die zwaar belast kunnen worden, zoals parkeerplaatsen, opritten etc.

 

Grindplaten of worteldoeken

Om een zo goed mogelijk resultaat te waarborgen adviseren wij om onder het bonte grindt nog een worteldoek te leggen tegen het onkruid of grindplaten te leggen voor extra versteviging.

 

Mocht u niet zo van de bonte kleuren van bont grind houden dan hebben wij ook wit grind in ons assortiment.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!