Canadian Slate Groen

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 160,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Canadian Slate Groen

 

De Canadian Slate Groen is een leisteensoort die vaak wordt gebruikt. Bijvoorbeeld bij het versieren van een vijver en inrichten van de tuin. De steensoort is een platte steen en kenmerkt zich door de structuur. De structuur oogt natuurlijk en de leisoort is in verschillende kleuren te verkrijgen. Een leisteen is een steensoort wat jaren nodig heeft om zich te vormen tot een gladde steen die laagjes heeft.

 

Vindt de stijl die bij u past

Het fijne aan de Canadian Slate is dat deze steen geschikt is voor zeer moderne tuinen, maar ook voor meer traditionele tuinen. Dit komt omdat deze steen in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De zwarte variant is klassiek en past eigenlijk bij alle tuinen. Heeft u liever een wat uniekere kleur dan past de zwarte Canadian Slate of paarse Canadian Slate wellicht bij u.

 

Voordelen van Canadian Slate Groen

Door de platte vorm, waardoor de steen zich makkelijk nestelt, is de slate makkelijk beloopbaar en zeer geschikt voor tuinen waar veel gelopen wordt of waar kinderen kunnen spelen. Door de verschillende maten waarin de Canadian Split verkrijgbaar is, kan de splitsoort voor veel oppervlaktes gebruikt worden. Mocht u baat hebben bij een hogere drukvastigheid dan is een kleine variant beter als ondergrond. Denk hierbij aan opritten. Mocht u deze steen voor een siertuin gebruiken dan zijn de grotere maten meer geschikt en straalt een mooie natuurlijke luxe uit. Daarbij blijft de kleur lang eigen. De splitsoort wordt nog donkerder van kleur wanneer hij nat wordt.

 

Grindplaten of worteldoeken

Om een zo goed mogelijk resultaat te waarborgen adviseren wij om onder het Canadian Slate nog worteldoek te leggen tegen het onkruid of grindplaten te leggen voor extra versteviging.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!

Bestel nu Canadian Slate!