Schone schelpen

Vanaf 400 kg

Vanaf: 79,00

Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Schone schelpen

 

Schone schelpen zijn multifunctioneel en geven de tuin een zeer natuurlijke uitstraling. De schelpen zijn toe te passen op verschillende manieren, zoals verharding van uw erf of als versiering. Deze schelpen komen vanuit de Noordzee en worden volledig schoongemaakt. Schelpen staan bekend om het hoge calciumgehalte. Hierdoor zijn schelpen hard en hebben een hoge isolatiewaarde. Schone schelpen geven een sfeervolle uitstraling bij zowel klassieke als strakke tuininrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan een tuin met steigerhout en schelpen, de meest natuurlijke uitstraling!

 

Isolerende functie en materiaal

Schelpen zijn erg licht en hierdoor makkelijk zelf te storten voor uw schelpenpad. Daarbij zijn schelpen goed waterdoorlatend en hebben een isolerende functie. Door de isolerende functie zorgen schelpen ervoor dat de grond in bloembakken niet uitdroogt. Daarnaast kunt u schelpen gebruiken als vocht- en/of schimmelbestrijder in onder andere kruipruimtes. Door de kalk van de schelpen en de isolerende functie worden schimmels, zuren en nare geuren bestreden.

 

Gebroken 

Last van slakken in uw tuin? Dan zijn gebroken schelpen de uitkomst. Slakken kruipen niet graag over de scherpe randen van gebroken schelpen. Daarbij zijn de schelpen kleiner gemaakt en hierdoor is de drukvastheid weer een stuk beter. Ideaal voor het aanleggen van paden.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!