Moraine grind

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 74,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Moraine grind

Moraine grind is een veelgebruikte grindsoort voor ondergronden. De kleur van de grind komt erg overeen met de kleur van Maaskeien, die ook veel gebruikt wordt voor boerderij erven. De grindsoort heeft bonte kleuren bestaande uit grijs, beige en wit. Door deze primaire kleurmengeling onstaat er warmte in uw tuin of erf. Moraine grind is een ronde grind soort. Door deze ronding heeft de grind een hoge drukvastheid waardoor het zeer geschikt is voor opritten en parkeerplaatsen.

 

Zware voertuigen of daken

Moraine grind wordt vaak gebruikt op boerderijen of dakbedekkingen. Dit komt omdat de grindsoort een steen is met een hoge drukvastheid waar zware wagens overheen kunnen rijden. Daarom is deze steensoort ook te adviseren voor bedrijventerreinen waar veel gebruikt wordt gemaakt van zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens en tractoren.

 

Mocht u de Moraine grind in willen zetten als verharding voor uw oprit of parkeerplaats dan is het belangrijk om eerst grindplaten of honingraatmatten te leggen voor versteviging. Hierdoor zakt de grind niet in de grond weg en heeft u een onderhoudsarm erf. Tegen het onkruid is het belangrijk om eerst een anti-worteldoek te leggen, zodat u het langst kan genieten van een onderhoudsvrije oprit.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op! (verwijzen naar de contactpagina).