Moraine split

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 84,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Moraine split is een veelgebruikte split soort voor ondergronden. De kleur van de split komt erg overeen met de kleur van Maaskeien, die ook erg veel gebruikt wordt voor boerderij erven.De splitsoort is de hoekige variant van de moraine grind, die wij tevens ook voor u hebben. De split soort heeft bonte kleuren bestaande uit grijs, beige en wit. Door deze primaire kleurmengeling onstaat er warmte in uw tuin of erf. Moraine split is een ronde split soort. Door deze ronding heeft de split een hoge drukvastheid waardoor het zeer geschikt is voor opritten en parkeerplaatsen.

 

Zware voertuigen of daken

Moraine split wordt vaak gebruikt op boerderijen of dakbedekkingen. Dit komt omdat de split soort een steen is met een hoge drukvastheid waar zware wagens overheen kunnen rijden. Daarom is deze steensoort ook te adviseren voor bedrijventerreinen waar veel gebruikt wordt gemaakt van zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens en tractoren.

Mocht u de Moraine split in willen zetten als verharding voor uw oprit of parkeerplaats dan is het belangrijk om eerst honingraatmatten te leggen voor versteviging. Hierdoor zakt de split niet in de grond weg en heeft u een onderhoudsarm erf. Tegen het onkruid is het belangrijk om eerst een anti-worteldoek te leggen, zodat u het langst kan genieten van een onderhoudsvrije oprit.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!

Bestel Moraine split nu!