Polar White split

Vanaf 0,5m³

Vanaf: 159,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Polar White split is een prachtige splitsoort afkomstig uit marmer. Vandaar dat de Polar White een witte kleur heeft. De splitsoort wordt uit grote stenen gehakt en waar split om bekend staat is dat het een afgebroken steen is. Hierdoor zeer gunstig als wat grove siersplit of als verharding voor uw oprit of parkeerplaats.

 

IJsbeer wit

De naam laat niet tot zijn verbeelding over. Polar White split, oftewel ijsbeer wit, is een room witte steen kleur en uniek in zijn soort. Tevens bieden wij ook de Polar White in grindsoort aan. Dit is een ronde, minder hoekige, variant van de splitsoort.

 

Aanleggen

Wilt u gebruik maken van deze witte marmer steen dan raden wij aan om anti-worteldoeken te leggen voor het meest langdurige resultaat. Zo heeft u het minst last van onkruid wat zich tussen de stenen probeert te wurmen. Over de worteldoeken kunt u de grind plaatsen en genieten van u prachtige tuin.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of onderhoud neem dan gerust contact met ons op!