Schots Graniet

Vanaf 0,5m³

Vanaf: 95,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Schots Graniet split

 

Schots graniet split is een mengeling van verschillende zachte kleuren met als hoofdkleur roze. De mengeling bestaat verder uit rode, grijze en bruine grind tinten. Deze graniet split is van nature hoekig en is daarom goed te gebruiken voor verschillende oppervlaktes. Omdat de steen niet snel wegrolt of verzakt, door de hoekigheid, is hij ideaal als ondergrond voor zware voertuigen. Het is tevens een harde split die zeer geschikt is voor ondergronden voor opritten, parkeerplaatsen en paden. De split is eigenlijk voor alle soorten oppervlaktes genoten.

 

Schots trots

De naam verklapt de afkomst van de splitsoort al namelijk: Schotland. Maar tegenwoordig wordt deze splitsoort in veel verschillende landen gewonnen. De splitsoort is erg kleurvast en is hierdoor ideaal om te gebruiken voor decoratieve tuinstukken. Wat daarbij nog meer uitstraling geeft is de aanwezigheid van Kwarts. Kwarts is een mineraal wat ervoor zorgt dat de steen glinstert. Hierdoor straalt de steen de luxe uit van Kristal en dit geeft uw tuin een glinsterend uiterlijk. Door de roze tinten en de glinsterende steen staat deze Schotse trots prachtig bij donkere kleuren, maar tevens ook bij witte stenen. Als de steensoort nat is dan veranderd het lichtroze is een rijke donkere kleur. Dus zowel in de regen als bij de zon staat uw erf er prachtig bij.

 

Alles is mogelijk

Schots graniet split is eigenlijk overal voor toepasbaar. Wilt u een mooi glinsterende oprit, dan is deze graniet split precies wat u zoekt. Zoekt u een mooie siersteen wat lijkt op Kristal dan is Schots graniet iets voor u. Denk er wel aan om gebruik te maken van anti-worteldoeken en grindplaten/ honingraatmatten voor het aanbrengen van de split. Hierdoor kunt u het langst genieten van deze splitsoort en een onderhoudsarme tuin.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!

 

Bestel nu Schots graniet split!