Meer over Grindzeeland.nl !

   

  Grind Zeeland is onderdeel van Gunter Grondverzet, de specialist in de Grond,- Weg,- en Waterbouw. Eigenaar Jan Gunter, heeft per 1 april 2019 Gunter Grondverzet uitgebreid met Grind Zeeland. Naast het uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten in de Grond,- Weg,- en Waterbouw, de verhuur van machines en de verkoop van onder andere verhardingen, pvc, zand en grond verkoopt Gunter Grondverzet onder naam van Grind Zeeland nu ook een breed assortiment aan voordelig grind en split.

  Samen met Gunter Grondverzet zijn wij gevestigd in Sint-Maartensdijk, eiland Tholen, Zeeland en zijn actief in heel Nederland.

  Bij Grind Zeeland staat de klant altijd op nummer één en zijn wij altijd bezig om u de mooiste en beste producten te kunnen aanbieden. Op Grindzeeland.nl proberen wij u te voorzien van het grootste assortiment grind en siersplit tegen de beste prijs én de hoogst mogelijke service. Vanuit onze voorraad kunnen wij u bijzonder snel van dienst zijn.

   

  Waarom kiezen voor Grind Zeeland?

  • Advies; u kunt over aanleg en verwerking van grind- en splittoepassingen altijd passend advies krijgen
  • Kwaliteit; u ontvangt van ons de best mogelijke kwaliteit producten
  • Voordelig; u profiteert van een groot en voordelig assortiment
  • Webshop; u kunt alle producten bestellen in big bags of los gestort
  • Eigen transport; u kunt van ons een goed verzorgde en snelle levering verwachten, Grind Zeeland levert de producten met eigen transport

   

  Bent u geïnteresseerd in onze split, grind of andere producten, heeft u advies nodig, overige vragen, opmerkingen of bent u in de buurt? U bent van harte welkom om onze producten op ons terrein te komen bekijken. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken en kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze gegevens:

  Grind Zeeland
  Pluimpotweg 19-21
  4695 RS Sint Maartensdijk, Nederland

  Tel. 0166-760002

  Email. info@grindzeeland.nl

  KVK-nummer: 72455519
  BTW-nummer : NL859114855B01

  Er zijn geen producten in uw winkelmand.