Baltic Grey

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 130,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Baltic Grey

De Baltic Grey is een populaire grind soort op dit moment. De grindsoort is een zeer harde grind en bijna onverslijtbaar! Hierdoor is de grind uiterst geschikt voor verschillende ondergronden maar voornamelijk ook als siergrind.  De grind wordt gewonnen uit de rivieren. Door de stroming van de rivier schuren de stenen tegen elkaar en hierdoor worden ze prachtig gevormd.

 

Warmte rondom uw huis

De kleurmengeling van de Baltic Grey is prachtig. Het bestaat uit verschillende tinten zoals grijs, blauw en bruin. Door de verschillende kleuren is de  grind uitermate goed te combineren met alle materialen. Het mooie aan de Baltic Grey is dat wanneer hij droog is een zachte kleur aanneemt, bijna stoffig. Wanneer de grind nat is geworden glanst deze en straalt de steen prachtig.

Onderhoudsvrije oprit

Mocht u de Baltic Grey in willen zetten als verharding voor uw oprit of parkeerplaats dan is het belangrijk om eerst grindplaten te leggen voor versteviging. Hierdoor zakt de split niet in de grond weg en hoeft u er haast niet naar om te kijken. Tegen het onkruid is het belangrijk om eerst een anti-worteldoek te leggen, zodat u het langst kan genieten van een onderhoudsvrije oprit.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of onderhoud neem dan gerust contact met ons op!