Baltic Grey grind

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 169,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Baltic Grey grind

De Baltic Grey grind is een populaire grind soort op dit moment. De grindsoort is een zeer harde grind en bijna onverslijtbaar! Hierdoor is de grind uiterst geschikt voor verschillende ondergronden en door zijn uitzonderlijk ronde korrel ook zeer geschikt als dakgrind. De grind wordt gewonnen uit de rivieren en afkomstig uit Duitsland. Door de stroming van de rivier schuren de stenen tegen elkaar en hierdoor worden ze prachtig gevormd.

 

Warmte rondom uw huis

De kleurmengeling van de Baltic Grey grind is prachtig. Het bestaat uit verschillende tinten zoals grijs, blauw en bruin. Door de verschillende kleuren is de grind uitermate goed te combineren met alle materialen. Het mooie aan de Baltic Grey grind is dat wanneer hij droog is een zachte kleur aanneemt, bijna stoffig. Wanneer de grind nat is geworden glanst deze en straalt de steen prachtig.

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Baltic Grey grind willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten of anti-worteldoek onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!