Basalt split

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 92,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Basaltsplit

 

Basaltsplit is een van nature donkergrijze splitsoort, bijna tegen zwart aan. De splitsoort in een lavasteen die ontstaat uit het stollen van lava uit vulkanen. Dit stollingsgesteente is een populaire splitsoort door zijn kleur en hardheid. De zwarte kleur geeft een moderne en chique uitstraling aan uw tuin. Bovendien past de steen overal bij, denk aan een combinatie met hardhout of een lichtgrijze tegel. De split is goed geschikt als grindpad naar de voordeur of verharding voor uw oprit. Deze lavasteen staat bekend om zijn kleurvastigheid en vervaagd daarom niet snel van kleur. Deze rijkuitziende split is afkomstig uit Duitsland.

 

Ideaal als ondergrond

Net als Ardennersplit is de basaltsplit ideaal voor het gebruik bij ondergronden. Voornamelijk ondergronden die zwaar belast worden zoals opritten voor de auto’s. Om uw oprit niet alleen er mooi uit te laten zien, maar ook een goede langdurige functie te geven is dit stollingsgesteente de juiste keuze. Door de hardheid van de split en de langdurige kleurvastigheid blijft de steen mooi en zal het niet snel vervangen hoeven te worden. Het fijne aan Basalt split is dat het onderhoudsvriendelijk is.

 

Grindplaten of worteldoeken

Om een zo goed mogelijk resultaat te waarborgen adviseren wij om onder het basalt nog een worteldoek (link naar worteldoek) te leggen tegen het onkruid of grindplaten te leggen voor extra versteviging.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!