Bont grind

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 101,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

 

Bont grind

Bont grind, ook wel boeren of rivieren grind genoemd, is een mengsel van verschillende kleuren stenen. Dit grind wordt gewonnen uit de Nederlandse rivieren de Rijn en de Maas. Bont grind is een waterdoorlatende half verharding die gemakkelijk is te verwerken.

Bont grind is een van onze populairste en voordeligste grindsoorten in ons assortiment.  Waarom bont grind zo populair is? Bont grind is voor ontzettend veel doeleinden geschikt! Zo is het geschikt als betongrind, looppaden, opritten, als bodembedekking, drainagegrind maar ook als siergrind etc. Kortom u kunt er alle kanten mee op!

 

Voordelen Bont grind

– Voordelig en multi inzetbaar

– Het bonte grind kan goed tegen een stootje dus is goed aan te raden voor oppervlakten die zwaar belast kunnen worden, zoals parkeerplaatsen, opritten etc.

 

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Bont grind willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten of anti-worteldoek onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!