Canadian Slate paars

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 196,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Canadian Slate paars

 

De Canadian Slate paars is een leisteensoort die vaak wordt gebruikt. De steensoort is een platte steen en kenmerkt zich door de structuur. De structuur oogt natuurlijk en de leisoort is in verschillende kleuren te verkrijgen. Een leisteen is een steensoort wat jaren nodig heeft om zich te vormen tot een gladde steen die laagjes heeft.

 

Vindt de stijl die bij u past

Het fijne aan de Canadian Slate is dat deze steen geschikt is voor zeer moderne tuinen, maar ook voor meer traditionele tuinen. Dit komt omdat deze steen in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De paarse variant is een exclusieve kleur en past bij de modernere tuinen. Heeft u liever een andere kleur dan past de zwarte Canadian Slate wellicht bij u.

 

Voordelen van Canadian Slate

Door de platte vorm, waardoor de steen zich makkelijk nestelt, is de Canadian Slate makkelijk beloopbaar en zeer geschikt voor tuinen waar veel gelopen wordt of waar kinderen kunnen spelen. Door de verschillende maten waarin de Canadian Slate verkrijgbaar is, kan de splitsoort voor veel oppervlaktes gebruikt worden. Mocht u baat hebben bij een hogere drukvastigheid dan is een kleine variant beter als ondergrond, denk hierbij aan opritten. Mocht u deze steen voor een siertuin gebruiken dan zijn de grotere maten meer geschikt en straalt een mooie natuurlijke luxe uit. De splitsoort wordt nog donkerder van kleur wanneer hij nat wordt.

 

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Deze steensoort is niet geschikt om in grindplaten te verwerken i.v.m. de grove maten.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!