Castle grind

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 161,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

 

Castle grind

De Castle Grind wordt in het Nederlands kasteelgrind genoemd en wordt voornamelijk gebruikt voor paden en opritten. De grindsoort is hier zeer geschikt voor, mede door zijn ronde vorm. Hierdoor wordt de drukvastheid vergroot en dit zorgt voor een stevige ondergrond.

 

Grote omgevingen

Castle Grind wordt voornamelijk gebruikt in grotere tuinen of omgevingen. Dit is ook af te leiden uit de naam: Kasteelgrind. Door de champagneachtige kleur geeft het een rijke uitstraling voor alle oppervlaktes. Deze grindsoort is tevens bruikbaar als dakbedekking voor op een plat dak. De kasteelgrind is een halfzachte grindsoort en door de rondingen zeer geschikt als onderlaag voor opritten of siertuinen.

 

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Castle grind willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten of anti-worteldoek onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!