Castle grind

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 133,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Castlegrind

Kasteelgrind

De Castlegrind wordt in het Nederlands Kasteelgrind genoemd en wordt voornamelijk gebruikt voor paden en opritten. De grindsoort is hier zeer geschikt voor, mede door zijn ronde vorm. Hierdoor wordt de drukvastheid vergroot en dit zorgt voor een stevige ondergrond.

 

Grote omgevingen

Castle Grind wordt voornamelijk gebruikt in grotere tuinen of omgevingen. Dit is ook af te leiden uit de naam: Kasteelgrind. Door de champagneachtige kleur geeft het een rijke uitstraling voor alle oppervlaktes. Deze grindsoort is tevens bruikbaar als dakbedekking voor op een plat dak. De kasteelgrind is een halfzachte grindsoort en door de rondingen zeer geschikt als onderlaag voor opritten of siertuinen.

 

Voorkom onkruid en zorg voor versteviging

Om onkruid te voorkomen en een langere houdbaarheid te garanderen, raden wij aan om onder de grindsoort worteldoeken te plaatsen. Hierdoor kunt u het langst genieten van een tuin zonder onkruid. Ook is het van belang voor de ondergrond om deze stevig te houden met worteldoeken of grindplaten.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!

 

Bestel nu Castle Grind!