Diabas split

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 131,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Diabas split

De uit Duitsland afkomstige Diabas split is een steensoort dat qua kleur en eigenschappen lijkt op Basalt. In tegenstelling met Basalt heeft Diabas split meer groenige tinten. De Diabas split kan goed tegen een stootje dus is goed aan te raden voor oppervlakten die zwaar belast kunnen worden, zoals parkeerplaatsen, opritten etc.

 

Diabas split in uw tuin 

Wij raden Diabas split niet alleen aan voor een parkeerplaats of oprit. U kunt de Diabas split ook gebruiken als bodembedekker voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Diabas split willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!