Flamingo Marble (gewassen)

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 235,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Flamingo Marble (gewassen)

De Flamingo Marble (gewassen) is een prachtig gletsjer gesteente/ gebroken grind afkomstig uit Portugal. Met de bijzondere mix van schitterende wit, roze en grijze tinten, creëert u direct een mediterraanse sfeer in uw tuin of terras. Door de bijzondere melange van kleuren in deze mix past deze grind uitstekend in een moderne tuin bijvoorbeeld met grote antraciet tegels en mooie houten tuinmeubels. Deze grind is ook nog eens zeer fijn beloopbaar door het wassen!

 

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Flamingo Marble (gewassen) willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!