Icy Blue split

Vanaf 0,5 m³

Vanaf: 152,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Icy Blue split

 

Een van de meest populaire splitsoorten van dit moment: Icy Bluesplit. De naam verhult zijn kleur al, namelijk grijs/blauw, als ijs. De splitsoort is familie van marmer en hierdoor heeft de steen een rijke uitstraling voor veel soorten tuinen. De ijskleurige split is een hoekige, gebroken steen. De splitsteentjes variëren van licht en donker waardoor er een mooi contrast ontstaat als deze geheel wordt geplaatst.

 

Voordelen van Icy Blue split

Door de ijzige kleur straalt de Icy Blue Split een luxe rust uit. Daarbij heeft de splitsoort een glanslaag. De Icy Blue split heeft een hoge drukvastheid, dit komt door de hoekigheid van de korrel. Hierdoor is de ijsblauwe split zeer geschikt voor belasting door bijvoorbeeld voertuigen. Ideaal aan split is dat het ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Ook de Icy Blue is inzetbaar voor zowel opritten als looppaden, maar dient ook gebruikt te worden voor siertuinen. Wilt u weten waar deze split mooi mee gecombineerd kan worden? Probeer eens een natuursteen of steigerhout! De combinatie van steen en hout geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin.

 

Worteldoeken

Zoals bij de meeste splitsoorten is de ondergrond belangrijk voor het behouden van uw erf. Daarom zijn bij Icy Blue split worteldoeken aan te raden. De worteldoeken worden onder de split aangebracht waardoor de split goed blijft liggen. Worteldoeken kunt u bestellen op onze site (verwijzen naar worteldoeken pagina).

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op.

 

Bestel nu Icy Blue Split!