Icy Blue split

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 213,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Icy Blue split

Een van de meest populaire splitsoorten van dit moment, Icy Blue split. De naam verhult zijn kleur al, namelijk grijs/blauw, als ijs. De splitsoort is familie van marmer en hierdoor heeft de steen een rijke uitstraling voor veel soorten tuinen. De ijskleurige split is een hoekige, gebroken steen. De splitsteentjes variëren van licht en donker waardoor er een mooi contrast ontstaat als deze geheel wordt geplaatst.

 

Voordelen van Icy Blue split

Door de ijzige kleur straalt de Icy Blue split een luxe rust uit. Daarbij heeft de splitsoort een kleine glinstering. De Icy Blue split heeft een hoge drukvastheid, dit komt door de hoekigheid van de korrel. Hierdoor is de ijsblauwe split zeer geschikt voor belasting door bijvoorbeeld voertuigen. Ideaal aan split is dat het ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Ook is de Icy Blue split inzetbaar voor zowel opritten als looppaden, maar dient ook gebruikt te worden voor siertuinen. Wilt u weten waar deze split mooi mee gecombineerd kan worden? Probeer eens een natuursteen of steigerhout! De combinatie van steen en hout geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin.

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Icy Blue split willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten of anti-worteldoek onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!