Limburgs Wit grind

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 75,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

Limburgs Wit grind

Limburgs Wit grind staat bekend als een zeer harde steensoort en wordt veel gebruikt voor verschillende tuinen. De grindsoort komt van oorsprong uit ons eigen land, specifiek uit Limburg. De witte grind is een populaire grindsoort omdat wit een basis kleur is wat gecombineerd kan worden bij veel verschillende materialen.

 

Harde grindsoort

Door de hardheid van de steen is de grindsoort ideaal voor zwaarbelaste oppervlakten, maar tevens ook te gebruiken voor sierdoeleinden. Denk aan siersplit naar vijvers of opvullen van plantenbakken. De witte grind is perfect te combineren met hout of zwarte kleuren, denk aan mooie sierbestrating of plantenbakken ook wordt deze grindsoort vaak verkocht voor erfverharding bij oude boerderijen en gecombineerd met een oud gebakken steentje.

 

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Limburgs Wit grind willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!