Wit grind

Vanaf 0,5m³

Vanaf: 75,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Wit grind staat bekend als een zeer harde steensoort en wordt veel gebruikt voor verschillende tuinen. De grindsoort komt van oorsprong uit ons eigen land, specifiek uit Limburg. De witte grind is een populaire grindsoort omdat wit een basis kleur is wat gecombineerd kan worden bij veel verschillende materialen.

 

Harde grindsoort

Door de hardheid van de steen is de grindsoort ideaal voor zwaarbelaste oppervlakten, maar tevens ook te gebruiken voor sierdoeleinden. Denk aan siersplit naar vijvers of opvullen van plantenbakken. De wit grind is perfect te combineren met hout of zwarte kleuren. Maar kan ook rust geven als siersplit als u met kleurrijke planten werkt bijvoorbeeld.

 

Honinggraatmatten of grindplaten

Grind is een zware en harde steensoort en ondanks de hoge drukvastheid zakt de Marmer in zachte ondergronden makkelijk weg. Om een versteviging aan te brengen onder de Marmersplit is daarom van belang. Wij adviseren daarom ook om grindplaten of honinggraatmatten aan te brengen onder de split voor extra stevigheid.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!