Yellow Sun split

Vanaf 0,5m³

Vanaf: 106,00

Formaat
Hoeveelheid
0,5 m³ minibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

Yellow sun split

Gele zon split is van nature een kalksteen die populair is om de gele kleur. De Yellow Sun split is een harde splitsoort die erg slijtvast is en hierdoor goed tegen een stootje kan. De splitsoort is veel te zien in siertuinen. Waarom wordt het veel gebruikt in siertuinen? Dit komt door de unieke gele kleur die bijna geen andere steensoort kent. Door deze unieke gele kleur is de split mooi te combineren bij verschillende andere stenen of materialen.

 

Toepasbaar op verschillende manieren en verschillende tuinen

De Yellow Sun Split is een erg harde splitsoort met een hoge drukvastheid. Door de hardheid van de split is de Yellow Sun ideaal om in te zetten als verharding voor opritten, looppaden en parkeerplaatsen. Daarnaast is de splitsoort, mede door de kleur, zeer geschikt als siersplit. De gele kleur geeft een sfeervolle en zomerse uitstraling aan uw erf. Is uw tuin toe aan een subtiele kleur, dan is de Yellow Sun split de perfecte keuze. Denk aan grote donkergrijze tegels naar uw voordeur omringd door de gele split van deze gele split soort. Maar de gele split gaat tevens ook mooi gepaard aan de rand van een vijver. Mocht u een subtiele kleur aan uw tuin willen toevoegen dan is deze steen de perfecte keus.

 

Onderhoudsvrije oprit

Mocht u de Yellow Sun in willen zetten als verharding voor uw oprit of parkeerplaats dan is het belangrijk om eerst grindplaten te leggen voor versteviging. Hierdoor zakt de split niet in de grond weg en hoeft u er haast niet naar om te kijken. Tegen het onkruid is het belangrijk om eerst een anti-worteldoek te leggen, zodat u het langst kan genieten van een onderhoudsvrije oprit.

 

Heeft u vragen over de prijzen, maten of onderhoud neem dan gerust contact met ons op!