Flachkorn grind

Vanaf 0,7 m³

Vanaf: 176,00

Formaat
Hoeveelheid
0,7 m³ midibag
1 m³ bigbag
Losgestort
Uw bestelling
Kies het gewenste formaat en de hoeveelheid. Op dat moment toont dit vak uw keuzes en daarna kunt u de gehele lijst in uw winkelmand plaatsen.
Bestel

Omschrijving

 

 

Flachkorn grind

De Flachkorn grind is een platte grindsoort door deze vorm zorgt hij ervoor dat de grind niet snel verschuift en er makkelijk en veilig gebruik kan worden gemaakt. Door de vorm is het een halfzachte grindsoort en makkelijk te gebruiken om over te fietsen en zelfs om makkelijk op te lopen. De Flachkorn grind is zeer waterdoorlatend en is bovendien een sierlijke steen.

 

Melange van kleuren

Niet alleen de vorm van deze Flachkorn grind maakt de steen sierlijk, ook de kleuren geven uw tuin een prachtige uitstraling. De kleuren zijn een melange van beige en bruine tinten, ook kunnen er sporen van rode tinten te zien zijn.

 

Siergrind

Flachkorrn grind is een grindsoort die voornamelijk gebruikt wordt om te tuin te versieren of als ondergrond voor een looppad. De Flachkorn verschilt hiermee met andere grindsoorten, omdat deze minder geschikt is voor opritten in tegenstelling tot Castle grind bijvoorbeeld. Vanwege de ronde vormen en het fijne formaat kan het niet makkelijk van zijn plaats rollen.

Grindplaten of anti-worteldoek

Om onkruid tegen te gaan en voor het mooiste resultaat is het belangrijk om een ondergrond van anti-worteldoek aan te leggen, hierdoor wordt het groen tegengehouden. Deze steensoort houdt geen water vast, regenwater spoelt daarom makkelijk de grond in. Mocht u de Flachkorn grind willen gebruiken als ondergrond voor een oprit of een ander zwaarder belast stuk grond, dan is het van belang om er grindplaten of anti-worteldoek onder te leggen voor extra stevigheid en om spoorvorming te voorkomen. Let op bij grovere maten kunt u geen grindplaten gebruiken.

Heeft u vragen over de prijzen, maten of kleur neem dan gerust contact met ons op!